You are currently viewing کیک عسلی – میزبان شادتر

کیک عسلی – میزبان شادتر


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. اگر از طریق لینک های موجود در سایت ما خرید کنید، ممکن است کمیسیون دریافت کنیم.

کیک عسلی یک رویا برای دوستداران نان عسلی است. این یک کیک زرد مرطوب است که با شکر قهوه ای و دارچین پر شده است و روی آن یک مایه وانیلی شیرین قرار داده شده است.

یک تکه کیک نان عسلی با لقمه ای که با چنگال خارج می شود

آیا می خواهید این دستور غذا را ذخیره کنید؟

ایمیل خود را وارد کنید تا به صندوق پستی شما ارسال شود. به علاوه، هر هفته دستور العمل های جدید عالی را از من دریافت کنید!

آیا میل به چیزی شیرین، خوش طعم و پر از ادویه های گرم دارید؟ سپس شما باید کیک عسلی را امتحان کنید!

این دسر خوشمزه اساسا یک نان عسلی به شکل کیک است و اجازه دهید به شما بگویم که یک تغییر دهنده بازی است. مثل ما کیک قهوه دارچینی یا کیک قهوه بلوبریاین یک دسر عالی برای یک میان وعده بعد از ظهر یا برای سرگرمی است.

کیک عسلی با دو برش برداشته شده است

چرا من عاشق این دستور غذا هستم

  • این یک دستور کیک آسان و مورد علاقه خانواده است
  • این یک کیک مرطوب با بافت نرم عالی است که درست مانند یک نان عسلی با مایه ای شیرین و لطیف پوشانده شده است!
  • شما فقط به چند ماده ساده نیاز دارید

عناصر

مواد تشکیل دهنده کیک عسلی
  • مخلوط کیک زرد
  • تخم مرغ
  • روغن سبزیجات
  • کرم رنگ
  • شکر قهوه ای روشن
  • دارچین آسیاب شده
  • گردو (اختیاری)
  • شکر پودر شده
  • شیر پر چرب
  • عصاره وانیل

جهت ها

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب کیک 9×13 را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، مواد اولیه خمیر را مخلوط کنید – مخلوط کیک زرد، تخم مرغ، روغن نباتی و خامه ترش. مخلوط کنید تا یکدست شود و هیچ گلوله ای باقی نماند.
  3. مایه کیک اول را در قالب کیک آماده شده بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
  4. در یک کاسه متوسط، شکر قهوه ای و دارچین آسیاب شده را برای پوشش شکر با هم مخلوط کنید. مخلوط شکر دارچین را به طور مساوی روی اولین لایه کیک بپاشید. در صورت تمایل اسپند خرد شده را اضافه کنید.
  5. در یک کاسه بزرگ دیگر، خمیر کیک را برای لایه رویی کیک با استفاده از همان مواد اولیه کیک آماده کنید. خمیر را روی لایه شکر بریزید و آن را با دقت و یکنواخت پخش کنید.
  1. کیک را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
  2. در حالی که کیک در حال پخت است، فراستینگ را آماده کنید. در یک کاسه کوچک پودر شکر، شیر کامل و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست و خوب ترکیب شوند.
  3. بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله با کاردک، فراستینگ را روی کیک داغ پخش کنید.
  4. اجازه دهید کیک بدون درپوش به مدت 2 ساعت در قالب خنک شود.
  5. پس از خنک شدن، کیک را مربع برش داده و سرو کنید. از طعم های خوشمزه این کیک عسلی لذت ببرید!

توجه داشته باشید: می‌توانید دو ست از خمیر کیک را به‌صورت یک‌دست با هم مخلوط کنید و فقط نصف خمیر را هر بار در آن بریزید، یا آنها را جداگانه مثل من مخلوط کنید، هر دو حالت خوب است. من تمایل دارم آنها را به طور جداگانه ترکیب کنم تا اطمینان حاصل کنم که لایه ها کاملاً یکنواخت هستند.

کاردک در حال برداشتن یک تکه کیک نان عسلی از قالب کیک

نکاتی برای بهترین نتیجه

  • اونس مخلوط کیک را بررسی کنید تا مطمئن شوید دستور درست است، ما از مخلوط برند بتی کراکر استفاده کردیم.
  • در صورت امکان از شیر کامل برای قوام فراست خامه‌ای استفاده کنید
  • اجازه دهید کیک حداقل 2 ساعت قبل از برش خنک شود.

ارائه پیشنهاد

این کیک به تنهایی یا با یک قاشق بستنی وانیلی خوشمزه است.

تغییرات

احساس ماجراجویی می کنید؟ در اینجا چند روش برای جذاب کردن دستور پخت کیک عسلی آورده شده است:

  • آجیل خرد شده را به خمیر اضافه کنید یا بچرخانید تا کمی ترد شود.
  • مقداری میوه خشک خرد شده مانند کشمش یا زغال اخته را برای کمی ترش بپاشید.
  • از طعم متفاوتی از مخلوط کیک، مانند کیک ادویه یا شکلات، برای یک پیچ و تاب سرگرم کننده استفاده کنید.
یک تکه کیک نان عسلی با لقمه ای که با چنگال خارج می شود

نکات ذخیره سازی

این کیک بهتر است به صورت تازه مصرف شود، اما باقیمانده آن را می‌توانید در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 روز نگهداری کنید.

نکته: برای جلوگیری از خشک شدن کیک می توانید آن را تا یک هفته در یخچال نیز نگهداری کنید. فقط یادتان باشد که قبل از سرو به دمای اتاق برسد.

ذخیره سازی

باقیمانده سوپ را تا 3 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​رو به پایین یا در مایکروویو گرم کنید.

منجمد کردن این سوپ را به دلیل آب گوشت خامه ای توصیه نمی کنم. بافت با ذوب شدن تغییر می کند.

اگر این دستور را امتحان کنید لطفا نظر دهید و به آن امتیاز دهیددوست دارم از شما بشنوم!

چاپ

ساعت نماد ساعتکارد و چنگال نماد کارد و چنگالپرچم نماد پرچمپوشه نماد پوشهاینستاگرام آیکون اینستاگرامpinterest نماد pinterestفیس بوک نماد فیس بوکچاپ نماد چاپمربع ها نماد مربعقلب نماد قلبقلب سخت نماد قلب جامد

شرح

کیک عسلی یک رویا برای دوستداران نان عسلی است. این یک کیک زرد مرطوب است که با شکر قهوه ای و دارچین پر شده است و روی آن یک مایه وانیلی شیرین قرار داده شده است.


  • 2 مخلوط کیک زرد (13.25 اونس هر کدام)، تقسیم شده است
  • 8 تخم مرغ بزرگ، تقسیم می شود
  • 1 1/2 فنجان ها روغن نباتی تقسیم شده
  • 16 اونس خامه، تقسیم شده
  • 1 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
  • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/2 فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)
  • 1 فنجان شکر پودر شده
  • 2 1/2 قاشق غذاخوری شیر پر چرب
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

  1. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب کیک 9×13 را با اسپری پخت نچسب اسپری کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه بزرگ، مواد لازم برای اولین لایه کیک را با هم ترکیب کنید – مخلوط کیک زرد، 4 تخم مرغ، 3/4 فنجان روغن نباتی و 8 اونس خامه ترش. مخلوط کنید تا یکدست شود و هیچ گلوله ای باقی نماند.
  3. مایه کیک اول را در قالب کیک آماده شده بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
  4. در یک کاسه متوسط، شکر قهوه ای و دارچین آسیاب شده را برای پوشش شکر با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به طور مساوی روی کیک اول بپاشید. در صورت تمایل اسپند خرد شده را اضافه کنید.
  5. در یک کاسه بزرگ دیگر، خمیر را برای لایه رویی کیک با همان مواد اولیه کیک آماده کنید. خمیر را روی لایه شکر بریزید و آن را با دقت و یکنواخت پخش کنید.
  6. کیک را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز کیک فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.
  7. در حالی که کیک در حال پخت است، فراستینگ را آماده کنید. در یک کاسه کوچک، پودر قند، شیر کامل و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا یکدست و خوب ترکیب شوند.
  8. بعد از اینکه کیک پخت، آن را از فر خارج کرده و بلافاصله با کاردک، فراستینگ را روی کیک داغ پخش کنید.
  9. اجازه دهید کیک بدون درپوش به مدت 2 ساعت در قالب خنک شود.
  10. پس از خنک شدن، کیک را مربع برش داده و سرو کنید.

یادداشت

باقیمانده کیک را در ظرف در بسته در دمای اتاق تا 3 روز یا در یخچال به مدت 7 روز نگهداری کنید.

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان خنک شدن: ساعت 2:00
  • زمان پخت و پز: یک ساعت
  • دسته بندی: دسر
  • روش: در فر پخته شده است
  • آشپزخانه: آمریکایی

غذا خوردن

  • بخش: قطعه
  • کالری: 456
  • قند: 30.1 گرم
  • سدیم: 119 میلی گرم
  • ضخامت: 30.1 گرم
  • کربوهیدرات ها: 42.6 گرم
  • الیاف: 0.8 گرم
  • پروتئین: 6.6 گرم
  • کلسترول: 103 میلی گرم



Source link