مال خودم دستور تهیه بستنی شکلاتی بدون پخت غنی و خامه ای است و چون زرده ندارد نیازی به پخت آن نیست. بستنی خانگی خیلی راحت تر نمی شود!
پایه بستنی شکلاتی به خودی خود خوشمزه است، اما با خیال راحت هر ترکیبی که دوست دارید اضافه کنید.
پایه بستنی شکلاتی آسان
فکر نمی کنم در یک روز گرم تابستان چیزی بهتر از یک کاسه بستنی خانگی وجود داشته باشد! چند هفته پیش به اشتراک گذاشتم دستور تهیه بستنی وانیلی بدون تخم مرغو آنقدر خوشمزه بود که می دانستم باید یک نسخه شکلاتی بیاورم.
بچه ها این بستنی خیلی آسونه! فقط مواد خود را مخلوط کنید، سرد کنید و ناک اوت. من قبلاً چندین بار آن را درست کرده ام و با انواع مخلوط ها آزمایش کرده ام.
مورد علاقه من کوکی های کره بادام زمینی خرد شده، چرخش کره بادام زمینی و فنجان های کره بادام زمینی ریس است. بله، من کمی کره بادام زمینی را دوست دارم!
من مقداری را با مقداری عصاره بادام، گیلاس ماراسکینو خرد شده و بادام سوخاری درست کردم و در رتبه دوم قرار گرفتم. (شوهرم در واقع این نسخه را بیشتر دوست داشت.)
ما همچنین اسکوپ های بستنی را که بین کوکی های شکلاتی چیپسی و یخ زده قرار داده شده بود امتحان کردیم. خوشمزه – لذیذ!
پس خلاق باشید!
طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون تخم مرغ
- ترکیب کنید – در یک کاسه بزرگ (ترجیحا با نازل)، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. شیر و سپس خامه و وانیل و نمک را به آرامی با همزن بزنید.
- سرد – روی مخلوط بستنی را با پلاستیک یا درب بپوشانید. چند ساعت یا تا زمانی که خیلی سرد شود در یخچال قرار دهید.
- ول کردن – مخلوط را به کاسه بستنی بستنی ساز خود منتقل کنید. (من عاشق بستنی ساز Cuisinart!) آنقدر هم بزنید تا قوام بستنی هنگام سرو نرم شود.
- بالغ – بستنی را با قاشق بریزید ظرف ایمن فریزر. حداقل سه ساعت یا تا زمانی که به اندازه کافی سفت شود، در فریز قرار دهید.
می توانید بستنی خود را با خامه فرم گرفته، سس کارامل یا تزیین کنید خامه داغ.
و البته، با افزودن هر یک از مواد مورد علاقه خود به این پایه شکلاتی، نمی توانید اشتباه کنید! در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:
مخلوط های خوشمزه:
- چیپس شکلات (من دوست دارم از چیپس های شکلاتی کوچک استفاده کنم.)
- فنجان کره بادام زمینی و تکه های کره بادام زمینی
- کوکیهای اورئو خرد شده، کوکیهای شکلاتی، کره های ناتریا کراکر گراهام
- گیلاس ماراسکینو خرد شده (1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام را به پایه بستنی اضافه کنید.)
- بادام یا بادام هندی برشته شده
- تکه های خمیر کوکی یا تکه های براونی
- مارشمالو یا کرم گل ختمی
- تکه های تافی یا آب نبات خرد شده
من از این استفاده میکنم ظرف فریزر برای ذخیره بستنی خانگی من و بستنی را بسیار تازه نگه می دارد! حتی بعد از یک یا دو هفته بدون سوختگی در فریزر هنوز قابل برداشتن است.
بازده: 1/2 لیتر
دستور تهیه بستنی شکلاتی بدون پخت
این دستور بستنی شکلاتی کلاسیک طعم شکلاتی عمیق خود را از پودر کاکائو می گیرد. این به مواد ساده نیاز دارد، به طرز مضحکی آسان است و طعم شگفت انگیزی دارد!
زمان آماده شدن
5 دقیقه
زمان اضافی
5 ساعت
کل زمان
5 ساعت 5 دقیقه
عناصر
-
1/2 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
-
شکر قهوه ای 1/3 پیمانه
-
شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
-
1 فنجان شیر
-
2 فنجان خامه غلیظ
-
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
-
کمی نمک
دستورالعمل ها
- پودر کاکائو و شکر را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا گلوله های بزرگی باقی نماند.
- شیر و سپس خامه و وانیل و نمک را به آرامی با همزن بزنید.
- مخلوط را حداقل 2 ساعت یا تا زمانی که خیلی سرد شود در یخچال قرار دهید.
- داخل کاسه بستنی ساز خود بریزید و طبق دستور سازنده آن را هم بزنید.
- به ظرف مناسب در فریزر منتقل کنید و به مدت 3 تا 4 ساعت یا تا زمانی که به اندازه کافی سفت شود در فریزر قرار دهید.
یادداشت
-شیر کامل خامهترین بستنی را میسازد، اما 2 درصد آن نیز مؤثر است.
-از کرم روشن (نیم و نصف) استفاده نکنید. برای اینکه بافت خامهای داشته باشید و از تشکیل کریستالهای یخ جلوگیری کنید، به چربی خامهی فرم گرفته نیاز دارید.
محصولات پیشنهادی
من به عنوان یک همکار آمازون و عضو دیگر برنامه های وابسته، مبلغ کمی از خرید شما بدون هیچ هزینه ای برای شما به دست می آورم.
ارزش غذایی:
تولید:
8
بخش:
1
مقدار در هر وعده:
کالری: 318چربی کل: 23 گرمچربی های اشباع شده: 14 گرمچربی های ترانس: 1 گرمچربی اشباع نشده: 7 گرمکلسترول: 70 میلی گرمسدیم: 49 میلی گرمکربوهیدرات ها: 26 گرمالیاف: 1 گرمقند: 23 گرمپروتئین: 4 گرم
– 8 وعده، هر وعده حدود 3/4 فنجان را درست می کند.
این دستور بستنی شکلاتی خانگی برای هر شکلاتی باید امتحان شود! شما نمی توانید طعم شکلاتی غنی و بافت صاف آن را شکست دهید.